Länktips

Några länkar till verksamheter som jag samarbetat med.

www.firsttoknow.se

En organisation som tar till vara kunskap och engagemang hos universitets-studenter och kopplar ihop dem med företagens och samhällets behov.

www.orustkretsloppsakademi.se

En ideell förening som startade 2012. Med stort engagemang för energi- och miljöfrågor gör man konkret skillnad på Orust. Bl.a. genom att ha satt upp fem snabbladdarstationer för elbilar på centrala platser på Orust.

www.ekobanken.se

Pengar kan göra nytta eller inte. För projektfinansiering, verksamheter, företag m.m. kan jag varmt rekommendera Ekobanken.
Ekobanken väljer att finansiera sådant som tydligt kan bidra till en socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbar värld. Den som sätter in pengar i banken kan dessutom välja vad pengarna ska användas till.Ekobanken gör nytta på tre sätt

www.ekocentrum.se

En stiftelse startad 1993 av fyra miljöorganisationer. Åren 2001 till 2011 var jag verksamhetsledare för denna fristående NGO, som under många år var inhyst i f.d. Vasa sjukhus nära Chalmers. Numera är Ekocentrum lokaliserad i anslutning till YesBox i Gamlestaden, i Göteborg. Utbildningar och utställningar utgör fortfarande grunden för den nytta verksamheten gör.

ekocentrum logga

2 thoughts on “Länktips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *